Work – Life Balance

Work – Life balance

Toen ik ongeveer deze tijd vorig jaar mijn job opgaf was een van de grootste redenen het feit dat mijn work -life balance helemaal niet goed zat. Ik kapte er dus mee en ging op zoek naar een nieuwe uitdaging waar de balance meer ok zat. Zo gezegd, zo gedaan ..

Of dat dacht ik toch ..

Ondertussen ben ik reeds één maand aan de slag in een fantastisch bedrijf waar ze meer dan voldoende rekening houden met het mama zijn en de work – life in’t algemeen. Echter lukt het mij voorlopig nog niet helemaal. Elke ochtend sta ik ruim voldoende (lees: véél te vroeg) op om op tijd de deur uit te kunnen en Elke ochtend lukt het mij net niet. Frustrerend.

‘S avonds kom ik vol goede moed terug thuis, klaar om er aan te beginnen. Om 5 minuten later een fameus dipje te krijgen en enkel voor eten op tafel te zorgen, melk voor de kleine te prepareren en al de rest uit te stellen tot de dag erna. Om de dag erna uiteraard gewoon hetzelfde te doen.

Work - life Balance

Die Work-Life zit dus nog niet helemaal goed bij mij. Ik ben ook nog volop op zoek naar een manier om hier routine in te krijgen. Hopelijk volgen er wat lezer tips want ik kan ze wel gebruiken. 

Related posts:

1 Comment on Work – Life Balance

 1. Mr T
  januari 12, 2016 at 20:28 (2 jaar ago)

  Work-Life Balance is inderdaad niet makkelijk.
  In één van uw vorige berichten merkte ik je goede voornemens op: 2 keer per week sporten, tijd voor de partner en kind, 3 keer per week bloggen, nog wat relaxen, … Het is een hele uitdaging om dat gedaan te krijgen. Kan enkel met heel goede afspraken met je partner, hij zal dagen moeten opofferen voor jou, maar jij zal dat natuurlijk ook voor hem moeten doen.
  Minder verwachten is natuurlijk ook een oplossing… Een mooie blogpost die ik onlangs ergens anders las kan je ook helpen: http://charliemag.be/mensen/man-huishouden/

  Beantwoorden

Leave a Reply