Trial and error

Al sinds mijn eerste maan – roos – vis oefenwoordjes pakweg 15 jaar geleden ben ik een grote schrijver, net zoals mijn vader hou ik ervan om dingen neer te krabbelen in geestige schriftjes en wijze boeken. Al veel langer ben ik ook een echte uitlegger, ik hou van praten, uitleggen, vertellen en het daarna nog eens extra toe te lichten. Het idee om te bloggen rijst dan ook al veel langer in dat hoofd van mij, alleen was er altijd een maar. Zou ik wel genoeg te vertellen hebben? Zou ik wel genoeg tijd hebben? Zou iemand mijn spinsels wel willen lezen? Toch zette ik 2x door, al kwam ik toen nooit verder dan de “About me” pagina.

Bij deze dus een nieuwe poging. En deze keer heb ik wel degelijk een goed onderwerp. Dat onderwerp zat enkele weken geleden nog in mijn buik en ligt nu vredig te slapen terwijl ik dit neerpen. Dat onderwerp is ons eerste zoontje, August, geboren eind juli en het grootste wonder wat ooit op mijn/ons pad kwam.

Uiteraard is het niet de bedoeling om onder het motto “mijn kind, schoon kind” jullie wekelijks te bestoken met hoe schoon, schattig & prachtig mijn kleine wel is. Integendeel, net als elke mama heb ik ook mijn eerste trial and error momenten al achter de rug en er zullen er ongetwijfeld nog velen volgen. Ik wil dan ook graag mijn ervaringen met jullie delen, dit zal zich voor een groot stuk uiten in teksten over bepaalde producten/aankopen/ervaringen waar we zeer tevreden over waren of dingen die voor ons ronduit nutteloos waren. Anderzijds wil ik andere mama’s inspireren met lekkere, gezonde voeding voor jou & je baby. Hetzelfde recept maar meteen ook in een baby/peuter vriendelijke variant.

Ik schrijf deze blog om de onvoorwaardelijke liefde voor mijn klein spook met jullie te delen, om mijn passie voor schrijven te uiten en om af en toe heel eventjes me time voor mezelf te nemen. Ik hoop dat mijn spinsels jullie af en toe mogen inspireren, ontroeren, irriteren, zenuwachtig en/of kwaad maken of misschien wel doen glimlachen. Kortom, dat we samen een fijne tijd tegemoet gaan.

Geef gerust feedback, like en/of share en geniet.

 

Related posts:

Leave a Reply