Something about me

Mijn naam is Hildegard, geboren in 1992 en jonge mama van een zoontje geboren in Juli ’15. Samen met #hetlief wonen we in een gezellig huisje in Nazareth (vlakbij Gent). In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Katholieke hogeschool Brugge – Oostende, tegenwoordig VIVES genaamd in de richting hotelmNaamloosanagement na een leuke eerste werkervaring besloot ik voldoende tijd te nemen voor mijn zwangerschap en de eerste maanden van onze kersverse baby. Momenteel ben ik op zoek naar een spetterende uitdaging om straks terug aan de slag te kunnen.

Zoals jullie wellicht al vermoeden ben ik een echte spring-in’t-veld, een vlotte, joviale losbol om het zo te zeggen. Ik neem zelden een blad voor de mond, wat al wel eens slecht kan uitdraaien maar heb daar meestal amper spijt van. Volledig in contrast ben ik een echte huismus die verknocht is aan haar familie, ik hou ontzettend van gezellig familiemomenten het liefst bij een heerlijke maaltijd.

Deze blog wordt geschreven voor alle (toekomstige) mama’s, oma’s, tantes, en hopelijk af en toe ook hun mannelijke wederhelften. Toen mijn zoontje, August, ongeveer 8 weken oud was kreeg ik het idee om mijn trial and error momenten te delen met de wereld en zo hopelijk andere mama’s & papa’s te inspireren en te helpen in hun kersverse ouderschap. Ik ga proberen zoveel mogelijk ervaringen te delen over materiële, emotionele dingen alsook over leuke activiteiten, uitstappen, etc..
Daarnaast ga ik met mijn passie voor koken leuke recepten delen die gezond, lekker en vooral makkelijk zijn zowel voor jou, je partner & je peuter.

Als er vragen, ideeën, opmerkingen of suggesties zijn, aarzel zeker niet mij te contacteren.
Bij deze heb je something about me uitgelezen, ready for the next step?

H.

 

Leave a Reply