Brussel – Cheers to the weekend

Dit weekend gingen we voor het eerst met ons tweetjes een weekendje weg. Nuance, we gingen met een bevriend koppel een weekendje weg. Na enige twijfel werd het Brussel.

Ik moet toegeven dat we er ons allemaal een beetje onwennig bij voelden. Naar Brussel, was dat wel zo’n goed idee? Terreurdreigingen in je achterhoofd en dergelijke. Het bleek de juiste beslissing. Wat een topstad is dat niet?!

Wij logeerden 2 nachten in een NH hotel vlakbij de louisalaan. Op vrijdag avond gingen we op den bots ergens iets eten in de buurt van Place St Catherine, wat super positief bleek uit te draaien. De barman raadde ons een bar aan wat verder op waar we tot een kot in de nacht stonden de dansen. Op zaterdag wandelde we slaapdronken de stad in waar we ontnuchterde op de kerstmarkt. ’s Avonds werden we verwacht in Restaurant Colonel waar we gereserveerd hadden voor het degusteren van een geniaal stukje vlees.

Zondag bezochten we nog de bekende markt aan het zuid station en keerden moe maar voldaan terug naar huis. Net voor we daar gingen landen maakten we nog een laatste tussenstop in De Pizzahut. Wat meteen ook mijn mega tip is voor alle mama’s, papa’s, oma’s & opa’s. Wij aten er een menu’tje aan 13 Euro per persoon inclusief 1 pizza naar keuze, salad bar of soep en dessert naar keuze. Lekker, goedkoop, snel EN kindvriendelijk.

De enige vraag die ons nog rest, waar gaat onze volgende trip naar toe. Suggesties = Welkom!

Related posts:

Leave a Reply