Groentepap + Review Philips Avent Bewaarpotjes

Lang niet gepost, excuses. Al heb ik daar (vind ik zelf) een hele goeie reden voor.

Groentepap 

Het hele weekend ben ik bezig geweest met groentepap. Eerst maken, dan geven, dan opkuisen, en dan opnieuw..  Maar ik klaag niet, integendeel, wat ben ik een trotse moeder.

August is niet zo’n melkfan, dat werd ons al helemaal in het begin duidelijk. Eerst probeerde we gewone nutrilon maar daar kreeg meneer krampjes van, dan schakelde we over naar nutrilon pepti lactose vrij maar dat verhielp nog niet alle problemen, uiteindelijk zijn we nu gestrand op Nutramigen AA en hebben we een gelukkige baby.

Zaterdag was meneer 3 maanden gep20151024_115950asseerd en het leek onze kinderarts ook een goed idee toch eens te proberen met patatjes. Zo gezegd, zo gedaan en mama ging aan de slag met 3 aardappelen en 1 kilo wortelen. Resultaat waren 4 potjes gevuld met wortelpuree waarvan er 2 meteen de diepvries in gingen, eentje de koelkast voor zondag en eentje rechtstreeks meneer z’n buik binnen. En dat het lekker was! Meteen alles op.

De potjes waar ik oveAventr spreek zijn van Avent. Bewaarpotjes heet dat. Wij kregen een set cadeau van 10x 180 ml en 10 x 240 ml. De potjes mogen zowel in microgolf, vaatwasser als in de diepvries. Wij gebruikten ze al van in het begin om zijn spenen en fopspenen overal steriel mee te nemen. Super handige dingen zijn het! Je kunt ze eventueel ook gebruiken als doseer doos voor melkpoeder of later voor fruit, snoepjes, koekjes, .. Uiteraard te koop bij dreambaby en/of andere speciaalzaak.

`

Correcte naam: Philips Avent bewaarpotjes 180 ml en 240 ml
Prijs op dit moment bij Dreambaby: 29,95 Euro
Wat beloofd het: “De bewaarbekers SCF720/10 van Philips AVENT zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk en ontworpen om met je baby mee te groeien. De bekers zijn ideaal voor het bewaren van voeding, zowel thuis als onderweg”
Vanaf welke leeftijd: Volgens Philips vanaf 6  maand. Volgens mij vanaf geboorte voor bv. Vervoer van gesteriliseerde fopsspen.
Gebruiksgemak: Super handig, mag in vaatwas, microgolf EN diepvires. Deksel passen op beide formaten
Design: Doorzichtige potjes met blauw deksel in 2 verschillende formaten.
Good to know: Vrij van PVC
Specificaties:

  • Afmetingen: 10 x 180 ML + 10 x 240 ML
  • Kleur: Doorzichtige potjes met blauw deksel
  • Werkt op batterijen: Neen
  • Inclusief batterijen: Neen

Negatieve punten: Geen gevonden tot nu toe.
Aanbevolen?: Zeker! Super handige en veelzijdige potjes. 7,5/10 wat ons betreft.

Deze middag probeerde we voor het eerst broccoli maar dat was helaas een minder succes.
Welke groenten waren bij jullie het meest succesvol in het begin? Alle tips zijn welkom!

Related posts:

Leave a Reply