Doopsuiker

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben in het artikel over ons geboortekaartje houden Het Lief en ik nogal van aparte dingen. Suikerbonen zelf vind ik ten eerste niet lekker en ten tweede nogal ouderwets. Toen wij begonnen te zoeken naar een alternatief werd snel duidelijk dat wij niet de enige waren die er zo over dachten.

Duizenden alternatieven zijn er op de markt en de hele doopsuiker industrie is immens. Al vonden wij het aantal doopsuiker winkels wel enorm tegenvallen.Misschien heeft dat te maken hebben met het feit dat zeer veel mensen die dingen tegenwoordig zelf maken. Hier thuis hebben we samen 4 linkerhanden, zelf beginnen brielen was dus geen optie. Indien jij dit thuis toch wilt doen wens ik je eerst en vooral héél veel geduld en succes. Je kunt misschien eens een kijkje nemen in AVA. Daar hebben ze werkelijk héél mooie spullen wat design betreft. Voor de bonen zelf, die vind je in allerhande winkels zoals colruyt, suprabazar, makro, etc etc.

Wij waren dus niet van plan zelf de handen uit de mouwen te steken dus gingen wij op zoek naar een winkel die alles voor ons wou maken. Na even zoeken kwamen wij terecht bij Snapshot in Lovendegem. De winkel levert een super service, je kunt er trouwens ook terecht voor geboortekaartjes, 3D echo’s, fotoshoots en veel meer.

Na een eerste inleiding bezoek kregen we meteen een heel gedetailleerde offerte mee naar huis, leuk om met een duidelijk beeld naar huis te gaan. Enkele maanden later gingen we terug om nog wat kleine aanpassingen te doen en in een half uurtje was de volledige bestelling rond. Toen ik uiteindelijk eind juli veel te vroeg ging bevallen werd alles vlot afgehandeld en geregeld voor ons. Ze stellen vlot allerhande uitstal rekjes ter beschikking tegen een mini vergoeding. Wij kozen uiteindelijk voor doosjes met cuberdons, blikjes met maltezers, zakjes met cola flesjes en drukpotjes met een marshmallow in

Als enige tips kan ik je het volgende meegeven

  • Hoe meer soorten je kiest, hoe moeilijker de aantallen in te schatten
  • Probeer niet teveel te bestellen, bij de meeste winkels kun je achterna nog bij bestellen
  • Kies voor duurzame – herbruikbare dingen zoals ons drukpotje, die je op lange termijn kunt hergebruiken.

 

Voor diegene die het artikel over het geboortekaartje lazen. Naar aanleiding van jullie vele toffe reacties. Hier nog even een foto van het volledige kaartje met de baby borrel afscheur strook.

Wat kozen jullie als doopsuiker? & waren jullie tevreden over service en kwaliteit?

Related posts:

Leave a Reply