De balans

Eerst en vooral wil ik alle gast bloggers van vorige week héél erg bedanken voor hun inbreng. Dankzij hen heb ik een beter zicht op mijn balans. HildeJanNinaAlexa & Nele, duizend maal dank voor jullie héle fijne posts.

Ik vond het alvast bijzonder interessant. Ik hoop jullie ook? Hoewel we allemaal wel weten dat elk huisje zijn kruisje heeft vond ik het toch erg leuk dit eens echt zwart op wit te lezen. Hoe doen die andere ouders dat in hemelsnaam? Hoe maak je die klink om 4/5de te gaan werken? Hoe maak je de klik om meer los te laten? 5 blogposts hebben me niet plots het ultieme inzicht gegeven maar het heeft wel men kennis verrijkt.

Work-LifeIk besef dat ik moet leren loslaten, dat ik moet leren laten liggen, en dat plannen en organiseren voornamelijk moet draaien om hoe dat ik anderen een deel van men planning kan laten overnemen. Ik besefte dat ik snel een nieuwe poetsvrouw moet zoeken, tijd & budget moet vrij maken voor Hetlief en me geen zorgen moet maken over die berg was die blijft liggen.

Ik probeer deze week, tussen de drukke planning op zoek te gaan naar leuke, handige apps die je planning kunnen vereenvoudigen.

 

Related posts:

Leave a Reply