Bloggen 2.2

SORRY, SORRY, SORRY!

Eerst en vooral moet ik me excuseren, ik heb mijn blogbaby compleet uit het oog verloren. Al is dat misschien niet echt de juiste verwoording. Het is niet dat ik niet wou bloggen of er niet aan dacht maar het was gewoon even pure chaos. Ik vertel jullie uitgebreid wat er gebeurd is en kondig meteen ook even de vernieuwingen aan die er aan komen.

Een nieuwe job

Ik blogde op 17 november dat ik een job had. Ik was er toen nog vrij vaag over maar ondertussen is het officiëel getekend en mag ik maandag starten op men nieuwe job. Ik wordt uitzendconsulent bij Randstad. Een hele nieuwe wereld voor mij maar ik het er ontzettend veel zin in! Het plan was dus ook om tussen 17 november en 07 december nog even te genieten van de rust en de baby en me op’t gemakje voor te bereiden op een druk leven. Uiteraard, PLAN MISLUKT.

Pure Chaos vs. Bloggen

Bron: vtmtickets.be

Bron: vtmtickets.be

De week dat ik wist dat ik mocht gaan tekenen stonden er nog een pediater bezoek, een begrafenis en 3 etentjes op de agenda. De week erna ronde ik de aankoop van de nieuwe auto af (Ophalen, keuren, etc etc, .. Gingen we naar “Clouseau &van geel”, regelde ik nog snel een kids ID en ging ik voor de laatste twee keer bekkenbodem training naar de kinesist. Ik schrijf hier binnenkort eens men ervaringen over!

Wennen in de crèche

De afgelopen en dus laatste week thuis moest onze baby 3 keer gaan wennen in de crèche & mama moest telkens mee. HetLief moest 4 dagen naar het buitenland, we hadden een lang uitgesteld feestje voor de geboorte te vieren, hadden een activiteit van onze vereniging en moesten tussendoor nog alles afwerken voor de grote dag maandag.

Nu is het zondag en zit ik hier EINDELIJK te bloggen! Zoals ik dus al zei, duizend maal excuses dat ik jullie even verwaarloosde. Om dit te vermijden in de toekomst zal ik iets consequenter bloggen. Het schema zal er als volgt uitzien.

Vernieuwingen!

Elke zondag blog ik een persoonlijk verhaal of een overzicht van de afgelopen week.
Op woensdag blog ik een review van een product die we vaak gebruiken voor de baby of een dienst die in het tekenen van baby’s/ mama staat.
Op vrijdag zal ik telkens een duo recept in een handomdraai posten voor het hele gezin.

Ik hoop dat jullie zich in het nieuwe schema zullen kunnen vinden. Alle suggesties zijn uiteraard welkom!

Related posts:

2 Comments on Bloggen 2.2

 1. Alexa
  december 8, 2015 at 20:09 (2 jaar ago)

  Kan de beste overkomen. Ik heb soms ook ineens hele drukke periodes en dan is het ook wat stiller op de blog. Hopelijk heb je nu een beter overzicht door de blogroutine. Veel succes op je nieuwe job!

  Groetjes

  Beantwoorden
  • H.
   december 9, 2015 at 19:29 (2 jaar ago)

   Thnx! Ik probeer alvast al jullie berichten bij te lezen!

   Beantwoorden

Leave a Reply