Babylonia Sit Fix Hoes – Review

Sit fix hoes voor borstvoedingskussen

Een tweetal weken geleden ging ik “spoed-shoppen” voor ons spook. Hij groeit als kool en drinkt dus ook steeds meer melk. De tussenslag flessen van 260 ml waren dus te nipt geworden en we hadden extra 330 ml flessen nodig. Ondanks dat iedereen ons op voorhand had gewaarschuwd niet teveel van die grote flessen te kopen hebben we er hier nu toch 5 staan en daar zijn we zéér blij mee. Uiteraard kwam ik niet enkel met de flessen thuis. Vrouwen!

Bron: Dreambaby.be

Bron: Dreambaby.be

Ik ging voor het eerst sinds lang shoppen bij Baby’s Corner. Een zeer mooie babywinkel op de grens van Nazareth/Deinze waar ze ongelofelijk knappe, maar helaas ook belachelijke duren, spullen hebben.

Onderweg viel mijn oog op deze Sit Fix Hoes. Ik betaalde er “slechts” 19,95 Euro voor en zowel ik, hetlief als ons spook zijn helemaal in de wolken. Waarom? Dat lees je hier! 

Correcte naam: Babylonia Sit Fix Hoes

Prijs op dit moment bij Dreambaby: 17,95 Euro

Wat beloofd het:  Dreambaby zegt “Dankzij deze katoenen Sit Fix-hoes van Babylonia vorm je je borstvoeding kussen snel om tot een zacht zitkussen voor je baby.”

Vanaf welke leeftijd:  Te gebruiken vanaf de geboorte. Wanneer de baby zelfstandig kan zitten kan hij dit zitje nog lang gebruiken op bv. televisie te kijken. 

Bron: Dreambaby.be

Bron: Dreambaby.be

Gebruiksgemak: Super handig in gebruik. Gewoon de hoes over je borstvoeding kussen trekken. Hier blijft het kussen er vast op maar indien je het toch nog wenst te gebruiken voor andere doeleinden kun je gewoon de hoes er terug af doen. 

Design: Verkrijgbaar in verschillende leuke trendy kleuren. Het is echt een leuk item om in huis te hebben. 

 

 

Good to know: Ideaal zitje voor je baby, te gebruiken op 2 manieren. Op de ene zijde kan je babytje neerleggen en later laten rechtzitten. Op de andere zijde kan je uw baby recht zetten in het kussen. Wij gebruiken het voorlopig erg vaak in de zetel. 

Specificaties:

  • Afmetingen: Lengte: 99 cm – Breedte: 30 cm 
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende hippe & trendy kleuren 
  • Werkt op batterijen: Neen
  • Inclusief batterijen: Neen

Negatieve punten: Als je babytje nog niet zelfstandig recht kan zitten heeft hij niet genoeg steun in z’n nekje. Wij verhelpen dit met een langwerpige kussen, zoals dit van Ikea.

Aanbevolen?:  Zoals gezegd is heel het gezin hier helemaal fan. Ons spook vind het de max om in z’n nieuw “troontje” televisie te kijken. Als hij in slaap valt in ons armen is het heel eenvoudig om hem eventjes neer te leggen op het kussen. 9/10. Een echte aanrader! 

Related posts:

Leave a Reply