2016 to the rescue

Ik denk dat ik sociaal verplicht ben om te beginnen met jullie een prachtig 2016 te wensen.
Een gelukkig nieuw jaar vol uitdagingen, mooie en intense momenten en vooral een goede gezondheid. Al moet ik toegeven dat zo’n nieuwjaarswensen niet echt aan mij besteed zijn.
Hetzelfde geld voor voornemens. Niemand heeft ooit een voornemen gehad in de trend van “Dit jaar ga ik elke dag 2 repen chocolade eten”, Helaas!

Voornemens dus ..

Ik had me eigenlijk voorgenomen om dit jaar geen voornemen te hebben maar op elke blog, website, in elk tijdschrift en tijdens elk gesprek komen ze naar boven. Dus ik vrees dat ik me ga laten meeslepen.

Mijn eerste voornemen heb ik vandaag alvast goed ingezet.

New Year 2016

1. Vermageren!

Ik schafte me een jaar abonnement aan bij Weight watchers. Op advies van een collega dacht ik toch maar eens men kans te wagen. Ik schreef me dus in voor hun online tool en starte vandaag, 04 januari, toepasselijk met mijn dieet. De eerste dag verliep vlot en ik bleef mooi binnen men punten. Mijn eerste doel is om realistische doelen te stellen qua gewichtsverlies zodoende mezelf niet te ontgoochelen. Eerst stappen dan lopen dus.

2. Sporten

Ik heb al een eindje een abonnement op Aqua gym. Mijn flexibel jaar abonnement heeft me toegang tot verschillende aqua gym lessen per week in verschillende zwembaden. Heel leuk en afwisselend om op die manier te kunnen sporten. Het cliche is echter helemaal waar, ik ontbreek zo hard de tijd. In 2016 wil ik dus 2x/week gaan sporten. Zonder uitvluchten.

3. Work – Life Balance

Het tijdsgebrek brengt me meteen bij m’n laatste puntje. De work life balance. Sinds ik begin december terug starte met voltijds te werken is het een hele uitdaging om alles rond te krijgen. Me voldoende inzetten op men werk, er genoeg zijn voor men partner, tijd en liefde over hebben voor men zoon en liefst ook nog een relatief proper huis, een leuk sociaal leven en uiteraard tijd om 2x/week te sporten. Vergeet ik nog even te zeggen dat ik het liefst ook nog 3x/ week zou bloggen. Een hele boterham en ik ben er nog niet helemaal aan uit hoe het me zal lukken, maar het zal en moet lukken. 2016 wordt ons jaar!

04 januari dus, kerstbomen worden weggehaald, dating sites worden overrompeld, windmolens slaan op hol en wij starten vandaag om er een fantastisch 2016 van te maken.
Live, Love, Laugh and Enjoy! 

 

Related posts:

Leave a Reply